Yritys Tampere

Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen ja yrittäjäksi ryhtyminen on iso askel monelle, mutta onneksi yrittäjyyden alkuvaiheeseen on tarjolla niin neuvontapalvelua, sähköisiä palveluita, rahoitusta kuin aloittavan yrittäjän yhteisöjäkin.
Lue lisää!

Vero- ja lupa-asiat

Vahvan yritystoiminnan pohja ovat kunnossa olevat vero- ja lupa-asiat. Nämä eivät ole aina aivan yksinkertaisia, joten kokosimme yhteen kaikki veroasioissa neuvovat sekä lupia myöntävät tahot.
Lue lisää!

Sijoittuminen ja toimitilat

Tampereen seudulle yritystoimintaa siirtävälle on tehty mahdollisimman helpoksi sekä sopivan yritystontin tai toimitilan löytyminen että mahdollisten yhteistyökumppanien kontaktointi. Tervetuloa!
Lue lisää!

Työsuhdeasiat

Työntekijän rekrytoimisessa ja palkkaamisessa täytyy ottaa huomioon monia asioita, mutta niitä ei välttämättä tarvitse kaikkia muistaa tai tietää itse. Katso mitä yrittäjän on hyvä tietää työsuhteista ja mistä saa apua.
Lue lisää!

Rahoitus

Kokosimme yhteen helposti lähestyttävät palvelunumerot ja -kaavakkeet niille, jotka eivät tiedä mistä aloittaa yritysrahoituksen hakemista. Mikäli olet jo pidemmällä, löydät varmasti yrityksellesi sopivan vaihtoehdon 14 eri rahoitustavasta.
Lue lisää!

Innovaatioseteli

Tampereen kaupunkiseutu ottaa ensimmäisenä Suomessa käyttöön innovaatiosetelin. Innovaatioseteli madaltaa yrityksen kynnystä käyttää innovaatio-, kansainvälistymis- ja kasvupalveluja.
Lue lisää!

Osaamisen kehittäminen

Yksin yrittäjä hyötyy lyhyistä koulutuksista, joissa opetellaan mm. ilmaisten nettityökalujen käyttöä yritystoiminnassa. Isomman yrityksen edustaja taas löytää Tampereen seudulta kattavan tarjonnan henkilöstön ammattitaitoa ja työn tekemisen tapoja parantavia koulutuksia.
Lue lisää!

Tuotteiden, palveluiden ja prosessien kehittäminen

Toimivampi tuote, tehokkaampi prosessi ja parempi palvelu johtavat tuottavampaan liiketoimintaan. Kehittämisessä auttavat perinteiset tahot, kuten koulutus- ja tutkimusorganisaatiot, mutta tutustu myös esim. pirkanmaan innovaatioalustojen palveluihin.
Lue lisää!

Kansainvälistyminen

Tuottavin talouskasvu tulee ulkomailta, joten Pirkanmaalaisen yrityksen kansainvälistyminen ja kasvaminen on meidän kaikkien etu. Tutustu mm. Ely-keskuksen, TeamFinlandin ja Finpron kansainvälistymispalveluihin.
Lue lisää!

Sparraus

Tiedon jakaminen on osa nykypäivän yrityskulttuuria. Ota yrityskummi tai mentori ja hyödy ammattitaidosta ja kokemuksesta. Yrittäjien verkostoissa liikkuvat käytännön tieto sekä samojen asioiden kanssa painivat yrittäjäkollegat.
Lue lisää!