Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Yrityksen perustaminen Päivitetty: 10.05.2018

Aloittavan yrittäjän sähköiset palvelut

Yritys-Suomi on valtakunnallinen yrityksen perustamisen ja kehittämisen tukipalvelu verkossa. Katso yrityksen perustamisen apuvälineet Yritys-Suomen perustamispalveluosiosta.

Yrityksen perustamista harkitsevan kannattaa ottaa käyttöön Oma Yritys-Suomi -kansio. Se tarjoaa työtilan, jonne voi laatia yrityksen liiketoimintasuunnitelman sekä laskelmat ja jossa voi asioida sähköisesti eri viranomaisten kanssa esim. vero- ja lupa-asioissa. Voit kutsua kenet tahansa katsomaan ja kommentoimaan kansiossasi olevia suunnitelmia ja laskelmia ilman, että sinun täytyy lähettää erillisiä liitteitä.

Tampereen seudulle räätälöity Yritystulkki sisältää muun muassa kannattavuus-, investointi- ja lainalaskurit, oppaat rahoitukseen, hinnoitteluun, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon sekä yrittäjän sanaston, tietoa vakuutuksista, työsuhdeasioista ja yrittäjän tarpeelliset lomakkeet.

Ilmoita yrityksesi kaupparekisteriin ja etsi tietoja jo toimivista yrityksistä! Kaupparekisteri- ja IPR-asiat sekä perustamisilmoitukset ja tiedot toimivista yrityksistä löytyvät Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:n sivuilta.

Tarkista fi-päätteisten verkkotunnusten saatavuus täältä.

Muista verkkolaskutus laskutuksessa. Kysy lisää pankistasi tai lue lisää verkkolasku.info -palvelusta, joka on kaikkien kotimaisten verkkolaskuja lähettävien ja vastaanottavien yritysten yhteinen maksuton palvelukanava.