Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Työsuhdeasiat Päivitetty: 10.05.2018

Rekrytointi

Asiantuntijapalveluita rekrytointiin ja tuettuun työllistämiseen tarjoaa Pirkanmaan TE-toimiston työnantajapalvelut. Soita yrityspalveluiden palvelupuhelimeen 0295 045 503 tai katso TE-toimiston työnajantasivuilta tarkemmat yhteystiedot. 

Seuraavien palveluiden kautta löytyy tuorein osaaja-aines Tampereen seudulta eli opiskelijat ja vastavalmistuneet:

  • Maksuton POPJob-palvelu saattaa yhteen yritykset sekä Tampereen teknillisen yliopiston työ- ja harjoittelupaikkoja sekä diplomityöpaikkoja etsivät opiskelijat. Lisäksi TTY:n työnantajamarkkinointi auttaa yritystä lisäämään tunnettuuttaan TTY:n opiskelijoiden parissa mm. tutusmisvierailujen ja yritystapahtumien muodossa. Lue lisää TTY:n työlämäpalveluiden sivuilta
  • Workit.netin avulla tavoitat todellisia haasteita etsivät vastavalmistuneet Tampereen yliopiston maisterit sekä periodi- ja projektitöitä etsivät opiskelijat. Ilmoita avoin työpaikka.
  • Tampereen ammattikorkeakoulussa TAMKissa on yhteensä noin 10 000 kulttuurin, liiketalouden, tietojenkäsittelyn, matkailu- ja ravitsemisalan, luonnonvara- ja ympäristöalan, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan alojen opiskelijaa. TAMKin Rekrytoi opiskelija -sivu kertoo miten eri tavoin voit hyötyä tulevaisuuden asiantuntijoista.
  • TAMKin Proakatemian opiskelijoista koostuvat tiimit tarjoavat palveluita yrittäjille erilaisiin projekteihin liittyen mm. myynnin ja markkinoinnin, verkkopalveluiden, AV-tuotannon ja printtimedian, taloushallinnon ja tapahtumatuotannon aloilla. Mikäli yritykselläsi on projekti vailla tekijöitä, tutustu tiimien tarjoamiin palveluihin ja ota yhteyttä.
  • TAMKin Tietotekniikan TuoteKehitys ja Innovointi (TKI) -osuuskunta Verstas toimii henkilöstövuokrauksen tavoin: TKI-Verstaan opiskelijajäsenistä yritykset voivat löytää projektille/toimeksiannolle toteuttajan alihankintasopimuksella. Verstaan jäseninä on ohjelmistotekniikan, elektroniikan, tietoliikennetekniikan ja tietoverkkojen opiskelijoita. Ota yhteyttä Ari Rantalaan, ari.rantala(at)tamk.fi, tai lue lisää TKI-Verstaan sivuilta.

Oppisopimustyöntekijää etsivä löytää niin työntekijän kuin kaiken tarvittavan tiedon Opsorekry.fi-palvelusta. Palvelussa voit selata työnhakijoiden profiileja, lukea onnistumistarinoita sekä varmistaa, mitä oppisopimustyöntekijän rekrytoimisessa pitää muistaa. Palvelua ylläpitää Tampereen seudun ammattiopisto Tredu. 

Uratehdas on yrityksille maksuton rekrytointikanava tekniikan ja kaupan alan korkeakoulutettuihin osaajiin Pirkanmaalla. Tietokannassa on yli 450 ammattitaitoista diplomi-insinööriä, insinööriä, kauppatieteiden maisteria sekä liiketalouden ja IT-alan tradenomia, joita yhdistää kiinnostus uusia uramahdollisuuksia kohtaan.

Mikäli yrityksesi kaipaa uutta innovointivoimaa, voit löytää tarvitsemasi osaajan TreStartin kautta. TreStartin tapahtumissa kohtaavaat uusia haasteita etsivät osaavat ja kokeneet työnhakijat sekä pirkanmaalaiset yritykset tavoitteenaan luoda uusia työpaikkoja. TreStart tarjoaa näitä palveluita; TalentMeet on tilaisuus, missä vapaana olevat osaajat kuulevat yritysten osaajatarpeista. TalentSoffa on tapaaminen, missä yrityksen kasvunhaastetta pohtivat yrityksen edustajat ja asiantuntijat. 

Tampereen kaupunki tarjoaa rekrytointipalveluita yrityksille.

Työnantaja voi saada palkkatukea työttömän työnhakijan työllistämiseen pääsääntöisesti 6–12 kk ajaksi työsopimussuhteessa tehtävään työhön tai oppisopimuskoulutukseen. Tuki on harkinnanvaraista, ja voi kattaa 30–50 % palkkauskustannuksista. Katso lisätietoja TE-palvelujen sivuilta.

Muista katsoa rekrytointiteemaiset tapahtumat Tapahtumat yrityksille -kalenterista!