Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Tuotteiden, palveluiden ja prosessien kehittäminen Päivitetty: 10.05.2018

Oppilaitosten tarjoamat yrityskehityspalvelut

TAMK - Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa monipuoliset yhteistyö- ja yrityspalvelut pk-yrityksille. Käytössäsi on TAMKin laaja asiantuntijaverkosto sekä idearikkaita opiskelijoita. TAMK tarjoaa palveluita mm. konseptointiin, yhteistyösuhteiden luomiseen, innovaatioiden ja keksintöjen kaupallistamiseen, konsultointipalvelua yritystoiminnan kehittämiseen, laboratoriopalveluita sekä tietysti koulutusta. Lisätietoja TAMKin sivustolta. TAMKin OpenLab tarjoaa yrityksille erilaisia tuotekehitys- ja innovaatiopalveluita sekä mm. monipuolisia testaus- ja mallinnuspalveluja laboratorioiden laajaa konekantaa hyödyntäen. Ota yhteyttä openlab(at)tamk.fi. Lisätietoja ja henkilöstön yhteystiedot löytyvät OpenLabin sivuilta.

TTY - Tampereen teknillinen yliopisto on teknologisen kehityksen tiennäyttäjä sekä tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän yhteistyökumppani. TTY tarjoaa monipuolisia palveluita yrityksille, kuten tilaustutkimuksia ja tutkimusyhteistyötä, mittaus- ja analyysipalveluita, oppilasyhteistyötä, sparrauspalveluita sekä kuukausittain järjestettävän maksuttoman Pulmaperjantain, jossa asiantuntijajoukko ratkoo yritysten pulmia. TUTLab on avoin digitaalisen valmistuksen verstas, jossa pääpaino on monien eri tekniikoiden integroinnissa. TUTLab koostuu tilaustyöpaja ProLabista sekä kaikille avoimesta oppimisympäristö FabLabista. Lue lisää TUTLabin palveluista ja laitteista tai ota yhteyttä projektipäällikkö Jussi Viljaseen, 050 300 8839, jussi.viljanen(at)tut.fi.

TAY - Tampereen yliopiston asiantuntemus ja yrityspalvelut ovat käytettävissäsi monin tavoin. Oppilasyhteistyön voi aloittaa helpoiten täyttämällä sähköisen yhteydenottolomakkeen, suuriinkin tutkimushankkeisiin on mahdollista osallistua yhteisrahoituksen avulla ja Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu Synergos tarjoaa tutkimus- ja koulutuspalveluja liiketoiminnan prosessien kehittämiseen. Kannattaa tutustua myös kohdennetun kehittämisen palveluihin, joissa toteutetaan sovitettuja koulutuskokonaisuuksia tai kehittämishankkeita.

TAKK - Tampereen aikuiskoulutuskeskus tarjoaa koulutusten ja tutkintojen lisäksi kokonaisvaltaisia liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijapalveluja. Tukea voi saada esimerkiksi asiakaspalveluun ja myyntiin, johtamiseen, tuotekehitykseen, tiimi- ja yhteistyötaitojen kehittämiseen sekä projektijohtamiseen.

Kampuskamari on Tampereen Kauppakamarin jäsenille suunnattua opiskelijayhteistyötoimintaa, jossa harjoitustöiden ja yritysvierailujen kautta vahvistetaan oppilaitosten ja työelämän yhteistyötä.