Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Tuotteiden, palveluiden ja prosessien kehittäminen Päivitetty: 10.05.2018

Lean Startup -ideologia

Mikä lean startup?

Amerikkalaisen startup-yrittäjän Eric Riesin ajatukset ovat muuttaneet tämän vuosikymmenen aikana paitsi startup-kentän myös yritysmaailman ajattelua. Riesin mukaan: ”Startupin ainoa tehtävä on löytää mahdollisimman nopeasti tuote tai palvelu, minkä asiakkaat haluavat, ja mistä he ovat valmiita maksamaan.

Lean startup -ajattelu kirittää yrityksiä tuottavampaan bisnekseen ja jatkuvaan uudistumiseen ketterien kokeilujen ja mittaamisen kautta.

Tutustu maksuttomiin e-kirjoihin:

The Lean Enterprise - toisin tekemisen tiivis oppimäärä 2, Vapaa pudotus 2015
"Tässä e-bookissa solahdamme liinin maailmaan ja selvitämme, mistä ajattelu on kotoisin. Paljastamme myös, miten yritys voi hyödyntää Lean Startupin menetelmiä ja millaisia tuloksia sillä voidaan saada aikaan."

Liiniä markkinointia rakkaudesta lajiin, Unfair 2016
"Väitämme, että liini markkinointi tulee haastamaan perinteiset isot ja raskaat markkinointikoneistot, joissa tähän asti on asunut markkinoinnin viisaus. Se avaa silmät sille, miten markkinointiviestinnässä pitää yhä enemmän ja aikaisemmassa vaiheessa kuunnella asiakkaita ja pystyä ketterästi vastaamaan heidän odotuksiinsa. Vaikka puhumme liinistä markkinoinnista, kyse on koko bisneskentän muuttumisesta. Tulevaisuudessa pärjäävät yritykset, joiden bisnes on asiakaslähtöistä, ketterää ja kustannustehokasta."