Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Tuotteiden, palveluiden ja prosessien kehittäminen Päivitetty: 29.06.2016

Kehittämishankkeet ja -ohjelmat

Kansallisen Innovatiiviset kaupungit (INKA) -ohjelman tavoitteena on synnyttää korkeaan osaamiseen perustuvia kilpailukykyisiä yrityksiä auttamalla niitä hankevalmisteluissa ja sitä kautta rahoituksen saamisessa. Tampereen vetovastuulla ovat Älykäs kaupunki ja Uudistuva teollisuus -teemat, joiden lisäksi Tampereella toimitaan Tulevaisuuden terveys -teeman parissa. Kerro yhteydenottokaavakkeella tuotteestasi ja kehitystarpeestasi, niin sinuun otetaan yhteyttä. 

Tampereella testataan uudenlaisia, innovatiisia hankintakäytäntöjä ja -malleja pilottihankintojen kautta. Kehittämistyössä hankintojen suunnittelua avataan aiempaa enemmän kuntalaisille, palvelujen käyttäjille, yrityksille ja kolmannen sektorin toimijoille. Lue lisää innovatiivisista hankinnoista.

Tutustu TeamFinland-kasvuohjelmiin. Eri teemaiset ohjelmat tarjoavat apua kasvuun ja kansainvälistymiseen. Teemoina mm. cleantech, ruokateollisuus, terveys, koulutusvienti, muoti ja lifestyle, kaivosteollisuus ja industrial internet.

Manufuture Suomen tavoitteena on ylläpitää ja edistää suomalaisen valmistavan teollisuuden kilpailukykyä vahvistamalla suomalaista osaamista sekä edistää suomalaisen valmistavan teollisuuden osallistumista eurooppalaiseen yhteistyöhön. Katso ajankohtaiset pk-yritysten EU-haut.