Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Tuotteiden, palveluiden ja prosessien kehittäminen Päivitetty: 10.05.2018

Innovaatiosetelit

Innovaatioseteli madaltaa yrityksen kynnystä käyttää innovaatio- ja kehityspalveluja. Tarjolla on sekä Tampereen seudun oma että Tekesin valtakunnallinen innovaatioseteli.

Tampereen seudun omaa innovaatioseteliä myönnetään yritykselle, joka kehittää liiketoimintaa seuraavilla aloilla:

  • älykäs liikkuminen ja liikkuminen palveluna
  • hyvinvointi- ja terveysteknologia
  • teollisuuden uudistuminen
  • Internet of Things
  • muut älykkään kaupungin kehittämiseen tarjottavat ratkaisut

Myönnettävien innovaatiosetelien arvot ovat 500, 1000, 2000, 3000, 4000 ja 5000 euroa ja tuki on 100% (ei omavastuuta). Innovaatiosetelin palveluntuottajaksi voi rekisteröityä mikä tahansa tilaajavastuulain kriteerit täyttävä yritys, korkeakoulu tai tutkimuslaitos.

Tampereen seudun innovaatiosetelihanketta koordinoi Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy. Lisätietoja täältä sekä seuraavilta henkilöiltä: Jukka Reunavuori (jukka.reunavuori(at)businesstampere.com, 040 637 8702) ja Akira Ropo (akira.ropo(at)businesstampere.com, 050 062 2128).


 

Tekesin valtakunnallinen innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan eli kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv) ja sillä voi hankkia palveluita esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä, yliopistoilta, ammattikorkeakouluilta ja tutkimusorganisaatioilta.

Lisätietoa Tekesin setelistä täältä: www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/