Yritys Tampere

Päivitetty: 10.05.2018

Yrityspalveluiden käsikirja liftareille

Älä hätäile,lukee ystävällisin kirjaimin Linnunradan käsikirjan liftareille kannessa Douglas Adamsin teoksessa Linnunradan käsikirja liftareille. Samaa sanonTampereen seudun yrityksille, sillä olemme koonneetyrityspalveluiden käsikirjan liftareille. Sen etusivulla lukee ystävällisin kirjaiminTervetuloa yritystampere.fi:hin!

Yrityspalveluidenmaailma on monelleyrittäjälle maailma, johon ei ole aikaa tutustua.Tietoa on levälläänpitkin universumia, ja kuinka moni edes tietää, ettäEnsimetrin jälkeenon ylipäätäänelämää. Tämän vuoksi tartuimme Tredeassa tarpeeseen ja kokosimme kaikki Tampereen seudun yrityksille suunnatut julkiset palvelut yhteen osoitteeseen YritysTampere.fi. Aloitimme työn viime vuonna yritystapahtumista, jotka ovat syyskuusta 2015 lähtien löytyneet Tapahtumat yrityksille -kalenterista. Nyt nämä tapahtumat sekä yrityspalveluihin liittyvä uutiset (uudet palvelut, rahoitushaut, kilpailut yms.) löytyvät samalta YritysTampere-sivustolta.

Linnunradan käsikirja liftareille -teoksessa itse käsikirjaesitetään tietopankkina, jota käytetään "taskulaskimen näköisellä laitteella" ja joka sisältää kaiken tiedon universumista. Esimerkiksi pangalaktisesta kurlauspommista kerrotaan näin:

"Käsikirja luettelee myös ne planeetat, joilta saa parasta kurlauspommia, ryypyn hinnan kullakin planeetalla ja niiden hyväntekeväisyysjärjestöjen nimet, jotka auttavat kurlauspommin käyttäjää pääsemään takaisin jaloilleen."

Tulipa pikkane déjà-vu.YritysTamperetta voi käyttää mobiilisti jaesimerkiksi rahoitusteeman allaYritysTampere luettelee erilaiset mahdolliset rahoituksen keinot, tahot, joilta rahoitusta saa sekä niiden tahojen puhelinnumerot, jotka osaavat kertoa mihin tahoon kenenkin kannattaa olla yhteydessä.

Vastaus elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen muuhun sellaiseen ei ehkä olekaan 42 vaan YritysTampere.fi.

Mikäli Linnunradan käsikirja liftareille on sinulle täysin tuntematon käsite, suosittelen tutustumaan YritysTampere-sivustoon. Jonkin ajan kuluttualiiketoimintasi rullaa niin, että voit hommata käsiisi kopion Douglas Adamsin kulttiteosta ja siirtyä kylmän oluen kanssa riippukeinuun rentoutumaan.

Kirjoittaja ei ehdi kärsiäsivustojen synnytyksen jälkeisestä masennuksesta vaan on jo seuraavan (investtampere.fi- tulossa suomeksi kesäkuussa!)kokonaisuuden kimpussa

Lue myös syksylläTapahtumat yrityksille -kalenterista Tamperelaiseen kirjoittamanikolumniTapahtumaa mä metsästän (jotta yrittäjän ei tarvitse).

Lue postaus englanniksi: Hitchhiker’s guide to the business services