Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Sparraus Päivitetty: 10.05.2018

Yrittäjien verkostotoiminta

Lisäpotkua kaipaavat pirkanmaalaiset startup-yritykset voivat osallistua Uuden tehtaan Incubator-verkostotukipalveluun, jonka osallistujat voivat hyödyntää Uuden Tehtaan kumppaneiden palveluita, luoda suhteita mentoreihin ja sijoittajiin sekä kansainvälisiin kontakteihin.

Tribe Tampere on kohtaamispaikka, joka tukee startup- ja kasvuyritysten perustamista. Tribe Tampere tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien kautta. 

Tampereen Seudun yrittäjänaiset järjestää jäsenilleen yrittäjyyttä tukevia tapahtumia ja verkostoitumistoimintaa. Katso tapahtumakalenteri tästä

Pirkanmaalaisille johtajille tavoitteellisia ja teemoitettuja foorumeita verkostoitumiseen ja oman johtamisosaamisen kehittämiseen tarjoaa Tampereen kauppakamari. Johtajaverkostojen käytännön toiminta muodostuu yhteisten haasteiden jakamisesta sekä uudenlaisten ratkaisujen rakentamisesta vertaisverkoston kesken. Katso Kauppakamarin Johtajaverkostot-sivulta miten pääset mukaan.

Tampereen Kauppakamari tarjoaa jäsenilleen myös verkostoitumismahdollisuuksia aamiais-, after work- ja Kauppakamari tutuksi -tilaisuuksissa sekä vuosittaisessa Kauppakamarigolf- ja Kauppakamarigaala-tapahtumissa. Lue lisää Tampereen Kauppakamarin verkostoitumissivuilta.

Toimitilat ja kansainväliset verkostot yhdistävä Regus Kora lupaa jäsenilleen paikallisia ja kansainvälisiä verkostoitumis- ja koulutustilaisuuksia, kokous- ja toimitiloja 100 maassa, kontakteja sijoittajiin sekä apua ja neuvontaa yhteistyökumppaneiden kautta. Kora at Tampere toimii Tampereen teknillisen yliopiston kampuksen ytimessä Kampusareenalla.

Tampark on yrityspuisto, joka tarjoaa toimitilaa, palveluita ja verkostoja Tampereella Hankkion kaupunginosassa.

Tampere Business Campus (TBC) ry tarjoaa jäsenilleen verkostoja ja koulutusta eri teemoihin liittyen jäsenyritysten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. TBC:n verkostot ovat ammattiryhmä- tai teemakohtaisia ja niissä pureudutaan ajankohtaisiin omaan työhön liittyviin kysymyksiin ja vaihdetaan kokemuksia ja hyviä käytäntöjä.

Metallialan johtava yhteistyöverkosto S.E.C ry eli Subcontracting Excellence Club koostuu 18 metallialalla toimivasta huippuyrityksestä. Se auttaa jäsenyrityksiään menestymään tarjoamalla koulutusta, markkinointia sekä johtamisen työkaluja.

Piiru-hankkeen kautta yritysverkostot voivat hankkia verkostomanageripalvelua konsultointina verkostotoiminnan käynnistämiseen ja/tai kehittämiseen. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa yritysten kykyä ennakoida ja sopeutua markkinoiden muutoksiin, pilotoida malleja uusien kilpailukykyisten yritysverkostojen syntymisen tukemiseen ja saada aikaan verkostoille uutta liiketoimintaa kehittämällä yrityksiä ja henkilöstön osaamista. Lisätietoja artikkelista tai projektikoordinaattoreilta: Mia Häkkinen puh. 0295 036 078, mia.hakkinen(at)ely-keskus.fi tai Harri Katajisto puh. 0295 036 718, harri.katajisto(at)ely-keskus.fi.

Nuorille yrittäjille on tarjolla useita verkostoitumisyhteisöjä Pirkanmaalla: