Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Sparraus Päivitetty: 16.08.2017

Mentorit ja yrityskummit

Yrityskummi antaa uutta näkökulmaa yrityksesi toimintaan. Pirkanmaan yrityskummit välittää pitkän uran omaavia henkilöitä keskustelukumppaniksi yritykseen ja auttaa sinua löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan asiantuntijakummin.

Huomisen johtajat on Tampereen kauppakamarin mentorointiohjelma, jonka tavoitteena on kasvattaa tulevaisuuden yritysjohtajia sekä rakentaa eri aloja edustavien ja eri-ikäisten yritysjohtajien verkosto kehittämään pirkanmaalaista yritysjohtamisen kulttuuria kokemuksia jakamalla. Lisää tietoa mentorointiohjelman sivulta.

Sujuva ja ammattitaitoinen hallitustyöskentely on kilpailukykyisen yrityksen merkki. Hallituspartnerit Tampere välittää Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuksen käyneitä mentoreita yritysten hallituksiin.

Opiskelijayrittäjä löytää mentorin yritystoiminnan alkuvaiheeseen Tampereen ammattikorkeakoulun Y-kampuksen yrittäjämentoriverkostosta.

Oppisopimusyrittäjäopiskelijoille mentoreita välittää Hyvä Diili -mentoripankki.

Kasvuyritykset voivat osallistua vuosittain järjestettävään KasvuOpen -sparrauskilpailuun, jossa yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Keväällä 2016 järjestetään Pirkanmaan oma KasvuOpen.

Neuvonantajien ja yritysten kohtauspaikka, Boardio auttaa kansainvälistymisessä ja liiketoiminnan laajentamisessa. Palvelussa on mukana yli 1 600 neuvonantajaa (60% Suomesta), ja neuvonantajasuhde voi johtaa myös neuvonantajan tekemään sijoitukseen.