Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Rahoitus Päivitetty: 10.05.2018

Yleinen rahoitusneuvonta

Yritys-Suomi puhelinpalvelu palvelee kaikissa yrityksen kysymyksissä, kuten rahoitusasioissa. Soita 0295 020 500 (ma-pe klo 9–16.15).

Omatoimiseen rahoitustarpeen kartoitukseen ja laskelmiin kannattaa käyttää Tampereen seudulle räätälöityä Yritystulkki-verkkopalvelua. Palvelusta löytyvät kuvaukset erilaisista rahoitusratkaisuista, omaisuuden turvaamisesta ja palkkatuesta sekä lainalaskuri, YT22 Tulossuunnitelma -laskentaohjelma ja toimialakohtaisia tilastoja.

Tekes tarjoaa rahoitusta muun muassa kansainvälistymiseen, tutkimusprojekteihin, kehittämiseen ja pilotointiin. Täytä rahoituspalveluiden tunnustelulomake, niin Tekesin asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja voitte yhdessä katsoa, millaista rahoitusta yrityksesi voisi hyödyntää. Voit myös tutustua Tekesin tarjoamiin rahoitusmahdollisuuksiin omatoimisesti Tekesin sivustolla.

TeamFinland tarjoaa laajan valikoiman erilaisia rahoituspalveluja esimerkiksi kansainvälistymisen rahoitukseen liittyen. Kysy lisää numerosta 0295 020 510 tai ota yhteyttä lomakkeella.

Finnvera monipuolistaa yritysten rahoitusmahdollisuuksia lainoin, takauksin, pääomasijoituksin ja vienninrahoituspalveluin. Apua on saatavilla rahoitusvaihtoehtojen kartoitukseen, suunnitteluun ja hakemiseen. Soita 0294 602 580 (ark. klo 9.00-16.15) tai tutustu Finnveran palveluihin omatoimisesti.

Toimivan yrityksen rahoitustarpeen kartoitusta ja neuvontaa sekä asiantuntijaneuvontaa kansainvälistymisen rahoitusvaihtoehdoista tarjoaa Pirkanmaan Ely-keskus. Katso toimivan yrityksen rahoitusneuvojien ja kansainvälistymisrahoituksen rahoitusneuvojien yhteystiedot. Voit myös täyttää Yritysten kehittämispalveluiden kehittämiskartoituslomakkeen. Kerro lomakkeella yrityksesi rahoitustarpeista ja sinuun otetaan yhteyttä.