Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Rahoitus Päivitetty: 10.05.2018

Rahoitusta kansainvälistymiseen

Tekes tarjoaa rahoitusta mm. kansainvälistymiseen. Täytä rahoituspalveluiden tunnustelulomake, niin Tekesin asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja voitte yhdessä katsoa millaista rahoitusta yrityksesi voisi hyödyntää. Voit myös tutustua Tekesin rahoitusmahdollisuuksiin omatoimisesti Tekesin sivustolla.

TeamFinland on kansainvälistymisen palveluyhteistyö Suomessa. Kysy kansainvälistymisen rahoituksesta numerosta 0295 020 510 tai ota yhteyttä lomakkeella.

Vientikaupan rahoitus -ohjelman tavoitteena on tutustuttaa yrityksiä erilaisiin vientikauppojen rahoitusratkaisuihin. Katso lisätietoja ja ota yhteyttä Finnveran rahoituspäällikköihin Erno Ihto (029 460 2529, erno.ihto(at)finnvera.fi) ja Outi Mikola (029 460 2843, outi.mikola(at)finnvera.fi).

Finnfund rahoittaa kehitysmaissa ja Venäjällä toimivia tai niihin perustettavia yrityksiä. Rahoitusinstrumentteja ovat osakepääomasijoitus, investointilaina, välirahoitus tai näiden yhdistelmät sekä poikkeustapauksissa myös takaukset. Finnfund rahoittaa kannattavia hankkeita, joilla on myönteisiä kehitysvaikutuksia kohdealueelle. Tutustu rahoitusinstrumentteihin ja kohdemaihin.

Kansainvälistä potentiaalia omaavia, kasvuhaluisia nuoria yrityksiä kiihdyttävät uusin ulottuvuuksiin Vigo-kiihdyttämöohjelman yrityskiihdyttämöt. Ne sijottavat pääomaa ja osaamistaan kehittääkseen valitsemansa yritysaihiot nopeasti merkittävien riskisijoittajien kannalta sijoituskelpoisiksi. Katso miten yrityksesi pääsee kiihdytettäväksi.

Nuoriin kansainvälistyviin teknologiayrityksiin sijoittaa puolestaan East Wings-kiihdyttämö. Tutustu kriteereihin ja toimintamalliin ja jätä yhteydenottopyyntö.

Kansainvälistymistä tavoitteleva startup-yritys voi hakea apua ja rahoitusta yritystoiminnan skaalaamiseen Gorilla Ventures -kiihdyttämöltä. Lisätietoja ja yhteystiedot Gorilla Ventures-kiihdyttämön sivustolta.

Kansainvälistymispotentiaalia omaaville startup-yrityksille tarjoaa mentorointia ja sijoitusrahoituspalvelua Catapult-kiihdyttämö.

Pohjoismaiden projektivientirahasto Nopef on NEFCO:n yhteydessä toimiva Pohjoismaiden vuonna 1982 perustama rahasto, jonka tehtävänä on vahvistaa pohjoismaisten yritysten kilpailukykyä myöntämällä tukea kansainvälistymishankkeiden ja vienninedistämisinvestointien esitutkimuksiin.