Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Rahoitus Päivitetty: 10.05.2018

Pääomasijoitus

Pääomasijoittaminen on sijoitusten tekemistä sellaisiin julkisesti noteeraamattomiin yrityksiin, joilla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääomasijoittaja ei ole pysyvä omistaja, vaan pyrkii irtautumaan yrityksestä sovitun suunnitelman mukaisesti.

Pääomasijoittajaa etsivän on syytä tutustua Suomen pääomasijoitusyhdistys ry:n (FVCA) sivuihin. Niiltä löytyy tietoa pääomasijoittamisesta ja listaus mahdollisista pääomasijoittajista sekä hakukone, joka auttaa löytämään sopivan sijoittajan.

Pikespo Invest Oy Ltd on paikallinen pääomasijoitusyhtiö, joka toimii yritysten strategisena kehittäjäkumppanina Pirkanmaalla ja lähialueilla. Yhtiöllä on vahva paikallisen yritysmaailman tuntemus ja paikalliset sekä kansainväliset verkostot.

Suomen Teollisuussijoitus Oy on valtion pääomasijoitusyhtiö, joka edistää pääomasijoitustoiminnan keinoin ja kansainvälisesti verkottuen suomalaista yritystoimintaa, työllisyyttä ja talouden kasvua.

IPR.VC pääomarahasto (sivut englanniksi) sijoittaa kasvavaan digitaaliseen media-alan sisältöliiketoimintaan. Sijoituskohteina voivat olla televisioformaatit ja -sarjat, elokuvat, internet-sisällöt, animaatiot, pelit, musiikki tai kirjallisuus. Sijoituskohteiden tulee olla skaalautuvia, tähdätä kansainvälisille markkinoille ja niissä tulee olla merkittävä kasvupotentiaali. Lisätietoja Timo Argillander (puh. 0400 448079) ja Tanu-Matti Tuominen (puh. 0500 593001).

Panostaja Oyj etsii aktiivisesti yrityksiä, joilla on terve talous, ja mahdollisuudet nousta alansa kärkijoukkoon. Yhtiö tuo yritykseen työkaluja, jotka tukevat liiketaloudellista osaamista ja strategista johtamista. Kohdeyritysten liikevaihto 5-50 Meur ja tulos positiivinen. Sijoituksen tyypillinen koko 2-10 Meur.  Lisätietoja Miikka Laine (miikka.laine@panostaja.fi)