Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Rahoitus Päivitetty: 10.05.2018

Kiihdyttämöt

Kansainvälistä potentiaalia omaavia, kasvuhaluisia nuoria yrityksiä kiihdyttävät uusin ulottuvuuksiin Vigo-kiihdyttämöohjelman yrityskiihdyttämöt. Ne sijoittavat pääomaa ja osaamistaan kehittääkseen valitsemansa yritysaihiot nopeasti merkittävien riskisijoittajien kannalta sijoituskelpoisiksi. Katso miten yrityksesi pääsee kiihdytettäväksi.

Alku- ja kasvuvaiheen teknologiayrityksiä rahoittaa Hermia Ventures Oy. Se tekee sijoituksia lupaaviin yrityksiin toimialariippumattomasti.

Nuoriin kansainvälistyviin teknologiayrityksiin sijoittaa puolestaan East Wings-kiihdyttämö. Tutustu kriteereihin ja toimintamalliin ja jätä yhteydenottopyyntö.

Alkuvaiheessa oleva tai startup-yritys voi hakea sparrausta ja rahoitusta yritystoiminnan skaalaamiseen Gorilla Ventures -kiihdyttämöltä. Lisätietoja ja yhteystiedot Gorilla Ventures-kiihdyttämön sivustolta.

Kansainvälistymispotentiaalia omaaville startup-yrityksille tarjoaa mentorointia ja sijoitusrahoituspalvelua Catapult-kiihdyttämö.

Mediapolis Acceralator tarjoaa media-alan startup-yrityksille kiihdyttämöpalveluita kuten kuukausittaisia puhujia, verkostoitumista ja demo-mahdollisuuksia sijoittajien kanssa. Lisätietoja Timoteus Tuovinen puh. 0400 622 824, timoteus@maccelerator.fi