Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Rahoitus Päivitetty: 10.05.2018

Enkelisijoittajat

Bisnesenkelisijoittamisella tarkoitetaan yksityishenkilön tekemää sijoitusta listaamattomaan potentiaaliseen kasvuyritykseen. Bisnesenkelin tärkeimpiä ominaisuuksia ei ole vain varallisuuden sijoittaminen, vaan erityisesti korostuu sijoitettu henkilökohtainen osaaminen sekä verkostot. 

FiBAN on suomalainen, voittoa tavoittelematon kansallinen yksityissijoittajayhdistys, jonka tavoitteena on edistää yksityishenkilöiden sijoitusten tekemistä listaamattomiin potentiaalisiin kasvuyrityksiin. Tutustu FiBANin toimintaan.

Business Angels Finland Oy:n (BAF) kautta start up- ja kasvuyritykset voivat hakea rahoitusta ja sijoittajia. BusinessAngels.fi-verkosto tavoittaa tuhansia joukkorahoittajia, businessenkeleitä ja pääomasijoittajia ympäri maailmaa. Lue lisää BAFin nettisivuilta.

Huom! Osaamista, Verkostoja, Rahaa – opas enkelisijoituksen hakemiseen on ensimmäinen suomenkielellä ilmestynyt teos, joka neuvoo kansantajuisesti, miten bisnesenkeleiltä haetaan sijoituksia ja miten siihen pitää valmistautua.