Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Osaamisen kehittäminen Päivitetty: 10.05.2018

Lyhyet koulutukset yrittäjille

Pienyrittäjille sekä uusille yrittäjille suunnattuja, käytännönläheisiä, yhden päivän teemakoulutuksia tarjoaa Uusyrityskeskus Ensimetri. Teemoina mm. veroasiat, yrittäjän taloudenhallinta, lakiasiat, maksuttomat nettipalvelut yrityskäytössä sekä sisällöntuottaminen.

Sekä aloittavan että pidempään yrittäjänä toimineen yrittäjävalmiuksia ja yrityksen liiketoimintaa kehittäviä koulutuksia, valmennuksia ja tapahtumia vaihtuvin teemoin järjestää puolestaan Pirkanmaan ELY-keskus. Katso teemat ja osallistumisohjeet ELY-keskuksen tapahtuma- ja koulutuskalenterista.

Internet-markkinoinnista, sosiaalisen median hyödyntämisestä ja yritysbloggauksesta kiinnostuneiden pk-yrittäjien sekä muiden yrittäjäosaamisesta ja liiketoiminnasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen yrittäjyysyksikkö Hiomon lyhytkurssitarjontaan.  

Pirkanmaan yrittäjät järjestää jäsenilleen suunnattuja koulutuksia ja tapahtumia laajasti eri teemoilla, kuten yrityksen hallintoon liittyvät asiat, markkinointi, yritysviestintä, analytiikka, hakukoneoptimointi jne. Katso teemat ja osallistumisohjeet Pirkanmaan yrittäjien tapahtumakalenterista.

Tampereen Kauppakamarin tarjoaa jäsenilleen lyhyitä täsmäkoulutuksia vaihtuvin teemoin. Syksyllä 2016 aiheina mm. uudistuva hankintalainsäädäntö, sosiaalinen media yrityskäytössä, esimiestyö, myyntityö, asiakaspalvelun kehittäminen, verotus ja osakeyhtiön tilinpäätös. Katso kaikki koulutukset Tampereen Kauppakamarin koulutuskalenterista.

Kaikille avoimia IPR-aiheisia (IPR muodostuu tekijänoikeudesta ja teollisoikeuksista, kuten patentti, tavaramerkki ja mallisuoja) koulutuksia järjestää Patentti- ja rekisterihallitus eri paikkakunnilla. Katso Pirkanmaan koulutukset Patentti- ja rekisterihallituksen seminaarikalenterista.

Suomen Yrittäjäopisto järjestää yrittäjille koulutuksia verkossa eri teemoihin liittyen, mm. maatilayrityksen kehittäminen, yrittäjyyttä opettajille, Microsoft Office koulutukset, verotuksen, kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet. Tarkista alkavat koulutukset Suomen Yrittäjäopiston sivuilta.

Muista myös Tapahtumat yrityksille -kalenteri, johon kerätään kaikki pirkanmaalaisia yrityksiä hyödyttävät koulutukset, tapahtumat ja kilpailut!