Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Omistajanvaihdos ja lopettaminen Päivitetty: 10.05.2018

Palveluita yrityksen kriisitilanteisiin

Maksuvaikeuksissa oleva yritys saa talous- ja velkaneuvontaa kansallisesta Yritys-Suomen Talousapu-neuvontapalvelusta numerossa 02950 24880.

Yrityssaneerauksen vaiheisiin voi tutustua itsenäisesti Yritystulkki-verkkopalvelussa.

Pirkanmaan TE-toimiston Muutosturva-palvelut auttaa muutoksen hallinnassa yrityksen kriisitilanteissa. Muutosturva auttaa henkilöstön uudelleentyöllistämisessä irtisanomisien yhteydessä. Lisätietoja antavat Pirkanmaalla Hannu Järvelin (0295 045 591) ja Marita Salonen (0295 045 752).

Kriisiytyvien yritysten auttamiseksi on vastikään perustettu Piiru-hanke. Tästä ELY-keskusten ja TE-palveluiden ennakoivasta  yrityspalvelusta voi kysyä lisää Mia Häkkiseltä (mia.hakkinen(a)ely-keskus.fi) tai Harri Katajistolta (harri.katajisto(a)ely-keskus.fi). Voit myös lukea lisää Piiru-hankkeesta kertovasta artikkelista.

Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan Yrityskummit ovat perustaneet vakituisen tukipalvelun yrittäjille, joilla on joko taloudellisia tai henkisiä jaksamisongelmia. Mukaan haluavalle yrittäjälle annetaan oma tukihenkilö. Palvelu on tarkoitettu Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille ja auttaa yritystoiminnassaan vaikeuksissa olevia yrittäjiä ma - pe puh. 03 251 6513.

Valtakunnallinen Early Warning -palvelu tarjoaa apua mikro- ja pk-yritysten talousvaikeuksiin. Palvelut ovat maksullisia. Lisätietoja Tampereen seudun Early Warning aluevastaavalta (Kauko Suhonen, Suhonen Consulting Oy, 040 511 9256, kauko(a)suhonenconsulting.fi) tai Early Warning -palvelun nettisivuilta.