Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Kansainvälistyminen Päivitetty: 10.05.2018

Yleinen kansainvälistymisneuvonta

Business Tampere tarjoaa Tampereen seudun yrityksille asiantuntevaa kasvu- ja kansainvälistymisneuvontaa. Palvelu sisältää yritysasiakkaalle kohdistettujen yrityspalvelujen kartoittamisen paikallisesti ja kansainvälisesti. Ohjaamme yritykset hyödyntämään etenkin eri tuki-ja rahoituskanavia. Ota meihin yhteyttä.

Pk-yrityksen kansainvälistymisen suunnittelussa ja käynnistämisessä palvelee Pirkanmaan Ely-keskuksen kansainvälistymisneuvonta. Täytä kehittämiskartoituspalvelujen tunnustelulomake tai Yritys-Suomen sivuilta löytyvä kansainvälistymistesti.

Suomalaisten yritysten kansainvälistymistä edistävä Export Finland esittelee kokonaisvaltaiset kansainvälistymisen palvelut. Täytä yhteydenottokaavake ja keskustele yrityksesi kansainvälistymisestä asiantuntijoiden kanssa.

TeamFinland-palvelupuhelin on valtakunnallinen puhelinpalvelu kaikissa yrityksen kansainvälistymisen kysymyksissä. Yhdellä puhelinsoitolla pääset useiden kansallisten toimijoiden kuten Finpron, Ely-keskuksen, Kauppakamarin ja Finnveran kansainvälistymispalveluiden pariin. Soita 0295 020 510 (ma-pe klo 9-16).

Vaihtoehtoisesti voit täyttää TeamFinlandin tunnustelulomakkeen, joka on helppo tapa hakeutua kansainvälistymispalveluiden pariin. Tilanteeseesi sopiva asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä antamiesi taustatietojen perusteella.

Poimintoja TeamFinlandin kansainvälistymispalveluista:

Poimintoja TeamFinland-kasvuohjelmista

  • Education Export Finland tukee suomalaisen koulutuksen tietotaidon vientiä.
  • Finrelax tarjoaa hyvinvointimatkailua tukevia työkaluja, sparrausta ja koulutusta. 
  • Food From Finland tarjoaa elintarvikealaa tukevia työkaluja, sparrausta ja koulutusta. 

Henkilöstön ja työyhteisöjen kansainvälistymisen kysymyksissä auttaa Talent Tampere -verkosto. Talent Tampere kokoaa ja kehittää palveluita, jotka edistävät yritysten ja kansainvälisten osaajien kohtaamista ja kv-osaamisen hyödyntämistä yrityksissä.