Yritys Tampere

Yrityspalvelut >Kansainvälistyminen Päivitetty: 10.05.2018

Muita kansainvälistymistä tukevia toimijoita

Business Tampere tarjoaa yrityksille kansainvälisyyttä edistävän kontaktiverkoston sekä yksilöllistä neuvontaa ja palveluohjausta kansainvälisen henkilöstön kysymyksissä: 

Tampere Ambassador -verkosto tarjoaa yrityksille kansainvälisyyttä edistäviä kontakteja sekä vaihtoehdon testata tuotetta tai palvelua kohdemaittain. Verkoston toiminta perustuu jäsenten vapaaehtoisuuteen ja tahtotilaan edistää suomalaisten yritysten verkostoitumista ulkomailla. 

Talent Tampere -verkosto linkittää yrityksesi kansainvälisiin osaajiin, joiden globaali ajattelutapa, verkostot ja kohdemaatuntemus voivat olla sysäys kohti uusia markkinoita.

Ota yhteyttä Tampere Ambassador ja Talent -asioissa kansainvälisen osaamisen asiakkuusvastaava Mari Taverneen.

Tampereen Kauppakamarin KasvuCamp on työleiri, jonka aikana yritys pääsee itse testaamaan ja tunnistamaan omat kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuutensa. Leirit on tarkoitettu kansainvälistymisensä jo käynnistäneille yrityksille sekä niille yrityksille, jotka vahvasti suunnittelevat kasvua ja kansainvälistymistä.

Räätälöityjä konsultointi ja koulutuspalveluita kansainvälistymiseen tarjoaa FINTRA eli Finnish Trade Organization. Soita numeroon 010 4321 000 tai lue itsenäisesti lisää Fintran sivuilta.

Hermia Yrityskehitys Oy tarjoaa kehittämispalveluita teknologia- ja kasvuyritysten liiketoiminnan kasvuun ja kansainvälistymiseen

TAMK - Tampereen ammattikorkeakoulun kansainvälistymisen palveluihin kuuluu European Network of Living Labs ENoLL-verkosto, jonka tuen avulla yritys voi testata ja lokalisoida tuotteitaan tavoittelemilleen markkinoille. Lisäksi oppilaitos tarjoaa muita kansainvälistymisen tukipalveluja. 

Suomen yrittäjien kansainvälinen yhteyshenkilöverkosto auttaa suomalaisia pienyrityksiä kansainvälisen kaupan kysymyksissä suomeksi.

Enterprise Europe Network EEN on Euroopan suurin pk-yrityksiä tukeva verkosto. Se auttaa pk-yrityksiä kasvamaan ja luomaan uusia työpaikkoja. Verkosto tarjoaa yritysten käyttöön yli 600 toimijaa yli 60 eri maasta sekä mm. yrityskontaktipörssin yhteistyökumppanin hakuun. Katso myös EEN verkoston suomenkieliset sivut.

Kansainvälinen kauppakamari eli International Chamber of Commerce ICC tarjoaa kansainvälisesti toimiville jäsenilleen erilaisia tukipalveluita.

Suomen Itämeri-instituutti tuottaa projektipalveluita Itämeren alueen toimijoiden tuki- ja verkostoitumistoimintaan.

Suomalais-Venäläinen Kauppakamari tarjoaa erilaisia palvelukokonaisuuksia Venäjän markinoille suuntaaville yrityksille.

TWINKLE on Tampereen alueen kansainvälisen yhteisön luoma alusta yritysten ja kansainvälisten osaajien yhteiskehittämiselle. TWINKLE vahvistaa yritysten kasvua ja kansainvälistymistä maahanmuuttajien ja heidän verkostojensa avulla. Lue lisää englanniksi TWINKLE:n uusilta nettisivuilta!