Inspiroidu innovaatioympäristössä

Tampere on tunnettu rohkeiden uusien avauksien osaamiskaupunkina, jossa tekemistä leimaa ainutlaatuinen ryhmähenki. Kaupunki on kansainvälisesti edelläkävijä innovaatioympäristöjen ja avoimien innovaatioalustojen kehittämisessä. Tutkitusti Suomen halutuin asuinpaikka, vetovoimaisin matkailukaupunki ja yksi maan johtavista innovaatiokaupungeista on houkutteleva osaajille ja yrityksille. Monet maailmanluokan innovaatiot ovatkin nähneet ensimmäistä kertaa päivänvalon Tampereella. Tampereella toimitaan avoimesti, älykkäästi ja yhdessä!

Avoimesti

Tampereen uudistuva ja avoin innovaatioympäristö on erinomainen kasvualusta menestyvälle liiketoiminnalle. Tampere on edelläkävijä avoimien innovaatioympäristöjen kehittämisessä. Dataa avaamalla kaupunki mahdollistaa uuden bisneksen, parempien palveluiden ja älykkäiden osallistumismahdollisuuksien synnyn.
Lue lisää!

Älykkäästi

Tampere on kehittynyt perinteisen teollisuuden kaupungista palveluiden sekä informaatio-, cleantech- ja terveysteknologian kaupungiksi, jossa myös valmistava teollisuus on edelleen voimissaan. Tampereen seudulla on vahvaa tutkimusta ja tuotekehitystä. Yliopistokaupungissa osaajien saatavuus voidaan taata sekä nyt että tulevaisuudessa.
Lue lisää!

Yhdessä

Tampereen seudulla on onnistuttu luomaan vuorovaikutteinen ympäristö, jossa erilaiset osaajat työskentelevät yhdessä luodakseen älykkäitä ratkaisuita yritysten ja kaupunkilaisten tarpeisiin. Kansainvälinen osaaminen ja yhteistyöverkostot varmistavat, että näitä ratkaisuita voidaan viedä ylpeydellä myös maailmalle.
Lue lisää!