Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Yritysten haasteita haetaan SMACC-Hack -tapahtumaan 11. – 13.10.2016

Ratkaise haaste ja löydä kipinä - tervetuloa SMACC-Hackiin!

SMACC-Hackiin haetaan mukaan yrityksiä, jotka haluavat löytää uusia näkökulmia vauhdittamaan menestystä. Yritysten haasteet voivat liittyä digitalisaation liiketoimintavaikutuksiin tai sen hyödyntämiseen tuotteissa, suunnittelussa, tuotannossa tai palveluissa.

Ajankohta: 11.-13.10.2016
Paikka: Kampusareena, Tampere


Älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskus SMACC järjestää lokakuussa hackaton-tyyppisen työpajan, jossa opiskelijat sekä ammattilaiset ratkovat valmistavan teollisuuden yritysten haasteita ja tuottavat niihin konkreettisia ratkaisuehdotuksia.

Miten SMACC-Hack toimii?
Kullekin yrityshaasteelle nimetään SMACC-Hack-tiimi, joka koostuu SMACCin yhteistyö-oppilaitosten opiskelijoista sekä VTT:n ja Tampereen teknillisen yliopiston asiantuntijoista. Kolmen päivän aikana tiimit hakevat heille nimettyyn yrityshaasteeseen ratkaisua ja kilpailevat samalla keskenään. Yritykset itse valitsevat voittajatiimin, jonka tuottamat ratkaisut vastaavat parhaiten annettuun haasteeseen ja tuottavat parhaat hyödyt haasteen antaneelle yritykselle.

Miksi yrityksen kannattaa olla mukana SMACC-Hackissa?
SMACC-Hackin kautta yritykset saavat uusia, inspiroivia ja luovia näkökulmia haasteisiinsa. Yhdistämällä opiskelijoiden raikkaita näkemyksiä sekä kokeneiden asiantuntijoiden syvällistä osaamista luodaan ainutlaatuisia mahdollisuuksia.
SMACC-Hack on myös nopea tapa jalostaa ja testata ajatuksia ja ideoita sekä saada tukea päätöksentekoon.

Mitä SMACC-Hackiin valituilta yrityksiltä edellytetään?
SMACC-Hackiin valittujen haasteiden omistajayrityksiltä veloitetaan osallistumismaksuna 2.000 € (alv 0%).
Yritykset tekevät ratkaistavista haasteista kuvaukset ennen tapahtumaa järjestäjien ohjeiden mukaan.
SMACC-Hackiin osallistuu kustakin yrityksestä yksi tai useampi henkilö haasteen omistajan roolissa. Yritysten edustajat esittelevät haasteen, avaavat sen taustoja sekä osallistuvat tiimin toimintaan sparraajina. Sekä osallistuvat yritykset että ratkaisuja tuottavat tiimit sitoutuvat salassapitosopimukseen.

Lisätietoja: www.smacc.fi

ritysten haasteita haetaan SMACC-Hack -tapahtumaan