Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Yrittäjä − hyödynnä ilmainen rekrytointipalvelu!

Loppuvuoden 2016 aikana yritysten on mahdollista hyödyntää ilmaista rekrytointipalvelua työntekijän rekrytoimiseen yritykseensä.

Teho Palvelut tarjoavat osana Suomen Valmennustaloa rekrytointipalveluja yrityksille veloituksetta loppuvuoden 2016 aikana, kun tehtävään palkataan työtön työnhakija Työpankki-palvelun kohderyhmästä yrityksen palkkalistoille. Työpankki on sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama hanke, jonka tavoitteena on löytää uusia työllistämismalleja ja työmahdollisuuksia työttömille.

Työpankin kohderyhmään kuuluvat nuoret vailla ammatillista koulutusta, vähintään kuusi kuukautta työttömänä olleet tai osatyökykyiset työnhakijat. Lisäksi työsuhteen tulee kestää vähintään kolme kuukautta ja työajan on katettava vähintään 50% työehtosopimuksen mukaisesta viikkotuntimäärästä. Työpankin kautta yritys voi palkata ammattilaisen tai tekijän monenlaisiin eri tehtäviin tuotanto- ja varastotehtävistä asiantuntijatehtäviin asti. Työsuhde voi olla vakituinen, osa-aikainen tai määräaikainen − tekijän voi rekrytoida esimerkiksi kesätyöhön tai ruuhkahuippua helpottamaan.

Työpankkirekrytointi säästää yrityksiltä aikaa ja vaivaa kun ammattitaitoiset HR-asiantuntijat huolehtivat rekrytointiprosessin hoidosta. Lisäksi työpankkirekrytoinnin kautta yritys voi omalta osaltaan helpottaa työttömyystilannetta Pirkanmaalla.

Lisää tietoa Teho Palveluiden sivuilta tai sosiaali- ja terveysministeriön Työpankki-hankkeen sivuilta.