Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 31.01.2018

Valmistavan teollisuuden match making -tapahtumat 2018

Business Tampere järjestää vuonna 2018 useita valmistavan teollisuuden eri toimialojen match making-bisnestapahtumia. Jotta yritykset saisivat kokonaiskuvan kuluvan vuoden tarjonnasta, olemme koonneet yhteen niistä mielenkiintoisimmat. Valitse yritystäsi ja sinua kiinnostavat tapahtumat alla olevan linkin kautta ja tulet saamaan niistä lähempänä tapahtumaa lisäinfoa. Tämä ei kuitenkaan sido sinua mihinkään.

Tapahtumasivulle pääset tästä.

Tapahtumissa on ideana se, että suuryritykset, pk-yritykset, startupit, tutkijat ja opiskelijat esittelevät tuotteitaan ja osaamistaan sekä kehittävät yhdessä ideoita, konsepteja ja innovaatioita ja luovat tästä uutta liiketoimintaa. Tapahtumat on fokusoitu ja teemoitettu, jotta ajankäyttö olisi tehokasta.

Business Tampere edistää myös näiden tapahtumien ”potentiaalisten ja parhaiden hedelmien” bisneslähtöistä jatkojalostamista. Näiden tavoitteena on saada aikaan tuottavuutta, kasvua ja kilpailukykyä liiketoimintaan sekä mahdollistaa yhteistyötä yritysten ja tarvittaessa myös tutkimuslaitosten kesken.

Lisätiedot:
Jouni Myllymäki
Asiakkuusvastaava, teollisuus
Business Tampere
jouni.myllymaki@businesstampere.com
p. 050 434 5820