Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Tule tapaamaan venäläisiä yrityksiä Alihankinta 2016 -messuille!

Partneriaattiin odotetaan 100 venäläistä yritystä – tavoitteena pysyvät suhteet

Partneriaatti Alihankinta 2016 -messut

Tampereella Alihankinta-messujen aikaan 26.–28.9. järjestettävän Partneriaatin tavoitteena on lisätä suomalaisten ja venäläisten pienten ja keskisuurten yritysten yhteistyötä.

– Alihankinta-messut tunnetaan Venäjällä ja Partneriaatti haluttiin järjestää nimenomaan Tampereella Alihankinta-messujen yhteydessä, sillä messutapahtuma soveltuu erinomaisesti alustaksi tämän tyyliselle tapahtumalle. Vaikka digitalisaatio on messujen lisäksi myös Partneriaatin asialistalla, etenkin venäläisten kanssa kauppaa tehdessä henkilökohtaisilla tapaamisilla on ehdottoman tärkeä merkitys luottamuksellisten, hedelmällisten ja pysyvien bisnessuhteiden luomisessa, kuvailee Tampereen kaupungin kansainvälisten asioiden päällikkö Satu Vuorinen.

Partneriaatti koostuu seminaarista sekä matchmaking-tapaamisista. Osallistuvat venäläiset yritykset edustava hyvin monenlaisia liiketoiminnan aloja. Mukana on mm. seuraavilla aloilla toimivia yrityksiä: öljyn- ja kaasunkäsittely, valmistava teollisuus, metalliteollisuus, tekninen markkinointi ja tutkimus, energiatehokkuus, rakennusala, biolääketieteen softakehitys, digitaalinen markkinointi ja videotuotanto, yrityskehitys, koulutus, lakipalvelut, kuljetus ja logistiikka sekä tapahtumat ja messut, joitain mainitaksemme.

Sekä Alihankinta 2016 -messut, seminaari että tapaamiset ovat yrityksille maksuttomia, mutta vaativat rekisteröitymisen.

Rekisteröidy siis seuraaviin maksutta:

Mikäli haluat tutustua tarkemmin: