Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Tarjouspyyntö: Kiihdyttämöpalvelut media-alan startup-yrityksille

Tuomi Logistiikka Oy pyytää Tampereen kaupungin ja Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy:n toimeksiannosta tarjouksia kiihdyttämöpalvelujen tuottamisesta media-alan alkuvaiheen yrityksille Mediapoliksessa Tampereella.

Tampereelle rakennetaan vahvaa nykyaikaista ja monipuolista mediateollisuuden keskittymää. Kiihdyttämötoiminnan päätavoitteena on tuottaa menestyksekkäitä yrityksiä, jotka ovat elinkelpoisia ja itsenäisiä ja jotka luovat työpaikkoja, kehittävät toimintaympäristöjä, kaupallistavat IPR:n (immateriaalioikeus) hyödyntämiseen perustuvia uusia tuotteita ja palveluita sekä vahvistavat paikallista ja kansallista taloutta. Tavoitteena on lisäksi synnyttää Mediapoliksen ja Tampere3 -verkoston ympärille kansainvälisellä tasolla vahva osaamiskeskus ja merkittävä työllistäjä, joka synnyttää sisältöalan kansainvälisiä menestystarinoita. Tavoitteena on markkinoida Mediapolis -keskittymää vahvana media-alan liiketoiminnan keskittymänä ja innovaatioalustana.

Tilaaja on varannut määrärahaa hankinnalle yhteensä 300.000 euroa sisältäen kaikki tarjouspyynnössä esitetyt kustannukset.

Sopimuskausi on kaksi vuotta + yhden vuoden optiokausi.

Tarjousten viimeinen jättöpäivä on 12.8.2016 klo 12.

Lisäkysymysten viimeinen jättöpäivä on 25.7.2016 klo 12 ja niihin vastaamme viimeistään 5.8.2016 klo 14.

Hankintailmoitus HILMAssa >