Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Tamperelaisyritykset Piilaaksossa -tilaisuus 10.1.2017

Tilaisuuden avaa Tredea Oy:n toimitusjohtaja Harri Airaksinen, ja paikalla kertomassa ovat Mustakarhun vetäjä Tomi Terentjeff sekä joulukuussa Piilaaksosta työskentelyjaksolta palanneet tamperelaisyritykset Campwire, CloudBounce, Deltabit ja 5moreminutes.

Campwire on Suomen johtava verkkovalmennusalusta sekä kouluttajille, asiantuntijoille että valmentajille. CloudBounce on verkossa toimiva algoritmipohjainen musiikin masterointiin erikoistunut palvelu. Deltabit valmistaa biometriseen tunnistukseen perustuvia avaimettomia tunnistusjärjestelmiä koteihin, yrityksiin ja terveydenhuoltoon. 5 More Minutes puolestaan on tuore pelialan startup, joka pyrkii parantamaan videopelien asemaa opetusvälineenä.

Ajankohta: tiistaina 10.1.2017 klo 9.00-10.30
Paikka: Tredea Oy, Kelloportinkatu 1B, Kokouskeskus Pellava, 3. krs., kokoustila Tammerkoski

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy ja Avoin Tampere -ohjelma järjestivät haun pirkanmaalaisille kasvu- ja startup-yrityksille kuukauden tutustumisjaksolle Piilaaksoon. Valinnoissa painotettiin erityisesti tuotteen tai palvelun markkinapotentiaalia ja oikea-aikaisuutta sekä henkilöiden verkostoitumiskyvykkyyttä.

Tietoa työskentelyjaksosta: https://yritystampere.fi/ajankohtaista/pirkanmaalaiset-startupit-teknologiakehityksen-polttopisteeseen-piilaaksoon

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 4.1.2017 mennessä: www.tredea.fi/lomakkeet/piilaakso-tilaisuus/

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Jouni Myllymäki, Tredea Oy, p. 050 434 5820, jouni.myllymaki@tredea.fi
Johanna Sahlgren, Tredea Oy, p. 040 800 7606, johanna.sahlgren@tredea.fi