Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Kasvu- tai startup-yritys - Piilaakso kutsuu!

Tampere - Silicon Valley!

Pirkanmaalaisille yrityksille on nyt tarjolla aivan ainutkertainen mahdollisuus päästä kuukaudeksi Piilaaksoon!

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy ja Avoin Tampere -ohjelma järjestävät haun pirkanmaalaisille kasvu- ja startup-yrityksille kuukauden tutustumisjaksolle Piilaaksoon. Jaksolle valitaan 2-4 potentiaalista kasvu- tai startup-yritystä, joille kustannetaan Avoin Tampere -ohjelman avulla kuukauden työskentelyaika Piilaaksossa (sisältäen alkusparrauksen, majoituksen sekä Piilaakson suomalaisyhteisön verkostoitumistuen). Valittavat yritykset vastaavat itse matkakuluistaan sekä muista työskentelyjakson aikana koituvista kustannuksista. Ajanjakso on 15.11.-15.12.2016.

Valitut yritykset pääsevät majoittumaan Mustakarhuun, joka on suomalaisten startup-yrittäjien talo Palo Altossa, aivan Piilaakson sydämessä. Suomalaisille startup-yrityksille suunnattu, voittoa tavoittelematon Mustakarhu tarjoaa majoitus- ja käynnistystoimintaa Piilaaksoon saapuville startupeille.

Miksi hakea?

  • Pääset tutustumaan markkinatarpeeseen teknologiakehityksen polttopisteessä.
  • Verkostossa Piilaaksossa on jo toimivia yrittäjiä ja suomalaisia, jotka auttavat.
  • Ajattelutapa tarttuu: Think BIG.
  • Pääset edullisesti kiinni Piilaakson ekosysteemiin.
  • Laajennat kuvaasi maailman tämän hetken markkinatarpeista.
  • Pääset laajentamaan osaamistasi.

Mitä Mustakarhu tarjoaa?

Mustakarhu majoituspalveluineen tarjoaa konkreettista tukea pohjoismaisen innovaatioyritystoiminnan viennin lisäämiseksi Piilaaksoon. Mustakarhu-majoitustapa onkin mitä hyödyllisintä toimintaa alueella vieraileville suomalaisyrittäjille Piilaaksoon verkottumisen, Piilaaksosta oppimisen sekä Piilaaksossa toteutuvan mahdollisen bisnesyhteistyön kannalta.

Mustakarhu tarjoaa valituiksi tuleville yrityksille:
- Tilat: Yhteistoimintatilat, majoituksen ja fasiliteetit.
- Kiihdytystä: Matkaan valmistautumista, ohjelmaa, sparrausta ja introja.
- Verkostoja: Suomi-yhteisön, tapahtumia, tietoa ja kokemuksia.

Faktaa

Kalifornian osavaltio on maailman 7. suurin talous ja kiistattomasti samalla yksi maailman tärkeimpiä innovaatiokeskuksia, jossa sijaitsevat niin San Francisco/Piilaakso, Los Angeles kuin myös San Diego. Suomalaisyrityksille San Franciscon ja Piilaakson alue on hyvin tärkeä myös riskisijoitusmielessä, sillä alueen VC-sijoitukset ovat suuremmat kuin koko Euroopassa yhteensä. Suomalaisyritysten määrä on San Franciscon/Piilaakson alueella hyvässä kasvussa, ja yrityksiä on nyt noin 50-60 kpl. (lähde: Mustakarhu testimonials)

Hakukriteerit ja -prosessi

Haku on tarkoitettu pirkanmaalaisille yrityksille, jotka tarvitsevat kasvurahoitusta ja osaamista yrityksen kehittämiseen. Valintakriteereinä ovat: yritykselle jaksosta koituva hyöty sekä yrityksen liikeidean ja tiimin kyvykkyys. Työskentelyjaksolle haetaan ennen kaikkia hyviä tyyppejä, jotka eivät pelkää verkostoitua englannin kielellä.

Työskentelyjaksolle lähetettäviltä henkilöiltä edellytetään myös valmiutta kirjoittaa kokemuksistaan blogiimme, some-kanaviin sekä tulla kertomaan kokemuksistaan tilaisuuksiimme. Mikäli yrityksellä ei ole käytössä Twitter-tiliä, suosittelemme sen perustamista, jotta työskentelyjaksolta voidaan tviitata kokemuksista paikan päältä.

Hakuaika on 15.-30.9.2016.

Valinnat tehdään lokakuun alussa.

Hae täältä: www.tredea.fi/lomakkeet/mustakarhu/

Tietoa Mustakarhusta:
www.mustakarhu.com
Mustakarhu-infoslides.pdf

Lisätietoja:
Jouni Myllymäki, Tredea Oy, p. 050 434 5820, jouni.myllymaki@tredea.fi
Tomi Terentjeff, Mustakarhu, p. 040 568 5117 (Suomi) / +1 201 5627243 (USA), tomi@sportconnect.com

Tämä tilaisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Teksti: Johanna Sahlgren/Tredea Oy