Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Tampere Startup Hub yhdistää uuden sukupolven yrittäjät ja sijoittajat Startup Summitiin

Tampere Startup Hub (paikallinen startup-organisaatio, jonka missio on tarjota nuorille yrityksille toimitilat, verkostot ja tarvittavat taidot onnistumiseen) järjestää ensimmäisen Startup Summitin tiistaina 18.4.2017 klo 17-20. Tapahtuma järjestetään yhdessä FiBANin (Finnish Business Angels Network) kanssa. Tapahtuma on ilmainen ja se on suunnattu startupeille, samanhenkisille yrityksille ja startup-sijoittajille.

Startup Summit tuo korkean tason puhujia kertomaan äärimmäisen ajankohtaisista asioista. Iltapäivän aikana kuullaan Suomen kuumimpien startupien sekä kokeneiden startup-sijoittajien puheita yhteisen “Hacking Success” -teeman alta. Tapahtuma on myös tärkeä verkostoitumistilaisuus Tampereen nousevan startup-toimialan yrittäjille sekä paikallisille startup-sijoittajille. Tapahtuma pidetään Tampere Startup Hubin tiloissa Kauppakatu 4:ssä.

Puhujina tapahtumassa ovat:

Janne Romppanen, Vice President, M-Files. Tamperelainen M-Files on johtava tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut yritys, joka vuosi sitten toteutti 33 M€:n rahoituskierroksen kansainvälisiltä sijoittajilta.

Otto Hilska, VP of Engineering, Smartly.io. Facebook-mainonnan automatisoinnin ja optimoinnin palveluita tarjoava helsinkiläinen Smartly.io on kasvanut räjähdysmäisesti ja toimii nykyisin USAssa, Saksassa ja Singaporessa.

Torsti Tenhunen, hallituksen puheenjohtaja, FiBAN. FiBAN on yksi Euroopan suurimmista ja aktiivisimmista bisnesenkeli-verkostoista. Vuonna 2016 bisnesenkelit sijoittivat Suomessa yhteensä 53 M€. Sijoitettava määrä kasvoi huimat 43% edellisestä vuodesta.

Risto Lehtimäki, Johtava Veli, 7Bros. 7Bros on yksityinen kasvuyrityksiin suoria pääomasijoituksia tekevä rahastoyhtiö, joka keskittyy aikaisen vaiheen yrityksiin, joilla on aikomus ja mahdollisuus vahvaan kasvuun. 7Bros toimii eri toimialoilla ja sijoittaa pääasiassa Suomessa toimiviin yrityksiin.

Startup Summitin toivotaan käynnistävän pitkän perinteen, joka kokoaa alueen startupit, samanhenkiset yritykset ja startup-sijoittajat verkostoitumaan ja oppimaan yhdessä. Startup Summit tehdään yhteistyössä alueen muiden startup-skenen toimijoiden kanssa - TampereES, Proakatemia, New Factory, Y-Kampus ja JCI United.

Tampere Startup Hub (TSH)

Tampere Startup Hubin yhteisö rakentuu ajatukselle “startupeilta startupeille”. TSH tarjoaa yhteisen alustan, jolla alueen startupit voivat kasvaa ja tehdä yhteistyötä keskenään. Tampere Startup Hubin toimitilat ovat Tampereen sydämessä. Teemme töitä yhdessä auttaaksemme jäseniämme kasvamaan globaaleiksi menestystarinoiksi ja valloittamaan maailman.

Lisätietoja:
Markus Klöf
Hallituksen puheenjohtaja
Tampere Startup Hub
markus.klof@glowway.com
p. 045 877 6088