Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Tampere HighTech Job Fair Tampere-talossa 25.1.2017

Nyt on rekrytoijan markkinat! Yritys, hyödynnä mahdollisuus löytää osaavaa työvoimaa ja osallistu Tampere HighTech Job Fair -messuille! Odotamme messuille noin 100 työnantajaa ja satoja työnhakijoita.

Information in English

Työnantajille on Tampereen kaupunkiseudulla tarjolla osaavaa työvoimaa liiketoimintaa vauhdittamaan. Tampere HighTech Job Fair kokoaa työnantajia ja työnhakijoita yhteen Tampere-taloon keskiviikkona 25.1.2017.

Tampere HighTech Job Fair
Ajankohta: keskiviikkona 25.1.2017 klo 10.00 - 15.00 (työnantajille klo 8.00 alkaen)
Paikka: Tampere-talo (os. Yliopistonkatu 55, Tampere)

Tule tapaamaan Microsoftilta, Nokialta, Accenturelta ja Fujitsulta vapautuvia osaajia Tampere-taloon (os. Yliopistonkatu 55, Tampere) 25. tammikuuta 2017. Paikalle odotetaan satoja uusia urapolkuja etsiviä osallistujia. Työnantajien osallistuminen messuille on maksutonta.

Tarjoamme teille messupaikan varustettuna messupöydällä, ja teillä on mahdollisuus lyhyeen avoimien työpaikkojen esittelyyn. Paikan päällä voitte varata huoneen messuilla tapahtuvia haastatteluita varten.

Työnantajat pääsevät rakentamaan messuosastojaan klo 8.00 alkaen, klo 10 messut avataan yleisölle ja messut päättyvät klo 15.

Keitä osaajat ovat?

Tutustu osaajien kompetenssikuvauksiin: NokiaBridge Competencies.pdf ja TamperePolku_web site Nov16.pdf

Kuinka pääsen tapahtumaan?

  • Käy osoitteessa www.polkumatch.info/tamperefair/register.htm täyttämässä ilmoittautumislomake.
  • Tapahtuma on näytteilleasettajille maksuton.
  • Jos yrityksenne ei pääse messuille koko päiväksi, on myös mahdollista tulla lyhyemmälle vierailulle tälle erikseen varatulle paikalle.
  • Mahdollisuus lyhyisiin pitchaus-puheenvuoroihin.

Tapahtumaa tehdään yhteistyössä laajana verkostona. Mukana ovat Tampereen kaupunki, Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy, Pirkanmaan TE-toimiston EGR-hanke, Microsoft, Nokia, Accenture ja Fujitsu.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

www.polkumatch.info/tamperefair/

Linkki englanninkieliseen uutiseen:
In English: https://yritystampere.fi/en/news/tampere-hightech-job-fair-international-professionals-tampere-hall-jan-25-2017

Tampere HighTech Job Fair Tampere-talo 25.1.2017