Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 28.07.2017

Rekisteröidy innovaatiosetelin palveluntuottajaksi!

Tredean innovaatiosetelin seuraava rahoituskierros alkaa 4.9.2017. Nyt setelijärjestelmäämme kannustetaan tulemaan mukaan palveluntarjoajia, joille rekisteröitymismahdollisuus on jatkuvasti avoinna! Tulevalla rahoituskierroksella jaamme 250 000 euron arvosta noin 50-60 innovaatioseteliä.

Innovaatioseteli on seudullinen pilotti, joka toteutetaan aikavälillä 01/2016-08/2018. Yksi seteli on arvoltaan 500–5 000 euroa ja sen tavoitteena on auttaa seutukunnan pienten ja keskisuurten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Tuki on 100% ja omavastuuta ei ole. Tuki maksetaan suoraan palveluntuottajalle. 

Palveluntuottajaksi voi rekisteröityä mikä tahansa yritys, korkeakoulu tai tutkimuslaitos. Kriteerinä palveluntuottajalle on ainoastaan se, että sen tulee täyttää tilaajavastuulain mukaiset vaatimukset. Palveluntuottajat tekevät itse setelijärjestelmään eri setelin arvoja (500, 1000, 2000, 3000, 4000 ja 5000) vastaavia tuotekortteja. Tuotekortit ja tiedot palveluntuottajasta näkyvät seteliä hakevalle yritykselle, joka valitsee haluamansa palveluntuottajan ja setelin arvoa vastaavan palvelun tuotekorttien perusteella.

LIITY OSAKSI MENESTYSTARINAA

Kahdella aikaisemmalla hakukierroksellamme olemme jakaneet seteleitä yhteensä 500 000 eurolla. Näiden innovaatiosetelien tuloksena on syntynyt yli 10 uutta työpaikka, kolmasosa yrityksistä on ilmoittanut liikevaihtonsa kasvaneen sekä kolme neljästä yrityksestä on kertonut laajentavansa toimintaansa uudelle markkina-alueelle. Seteleillä on lisäksi saatu aikaan innovaatiotoiminnan aktivoitumista, jonka seurauksena käynnistettyä kehitystoimintaa aiotaan lähes kaikissa tapauksissa jatkaa myös tulevaisuudessa.

Tredean innovaatiosetelistä tekee ainutlaatuisen se, että seteliä hakevan yrityksen yhtiömoto voi olla mikä tahansa, myös toiminimi. Setelin hakijayritykselle asetettu kriteeri on se, että kehitystoiminnan on liityttävä älykkääseen liikkumiseen, hyvinvointiin, uudistuvaan teollisuuteen, älykkääseen kaupunkikehitykseen tai digitalisaation ja IoT:n edistämiseen.

Rekisteröidy palveluntarjoajaksi: https://parastapalvelua.fi/yritys

Lisätietoa innovaatiosetelistä: https://yritystampere.fi/innovaatioseteli/innovaatioseteli