Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Hakuaikaa pidennetty: Pitchaa kaupunkiympäristön vuorovaikutteisuuteen, älykkäisiin palveluihin ja infraan tai energiatehokkuuteen liittyvä ideasi Kipinässä!

Tampereen kaupunki kutsuu yrityksiä esittelemään innovatiivisia ratkaisujaan Kipinä 2017 -tilaisuuteen.

Ideoiden ja ratkaisujen tulee liittyä johonkin teemoista: kaupunkiympäristön vuorovaikutteinen suunnittelu, sensoriverkolla älykkäitä palveluita ja infrastruktuuria tai energiatehokas kaupunginosa.

Ilmoittaudu Kipinään 19.1.2017 mennessä. Hakemuksen jättäneistä valitaan 12 yritystä, jotka pääsevät pitchaamaan eli esittämään kolmen minuutin tiiviin esityksen omasta ratkaisustaan 15.2.2017 järjestettävään Kipinä 2017 -tapahtumaan. Esittelyjä on kuulemassa kaupungin asiantuntijoita ja alalla toimivia yrityksiä.

Pitchaamaan pääsevien yritysten valinnassa kiinnitetään huomiota siihen, että esitetty ratkaisuehdotus auttaa lisäämään kaupungin toiminnan tehokkuutta ja vaikuttavuutta. Ratkaisulla tulisi olla uutuusarvoa kaupungille ja sen olisi oltava innovatiivinen sekä uusi lähestymistavaltaan.

Valinnan pitchaavista yrityksistä tekee kaupunkiympäristön sekä elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen asiantuntijoista koostuvat raadit. Valituille ilmoitetaan viimeistään 3.2.2017 valinnasta.

Kipinä 2017 järjestetään keskiviikkona 15.2.2017 kello 12–16 Tampereen kaupungin keskusvirastotalon valtuustosalissa, Aleksis Kiven katu 14–16 C, 5. kerros.

Katso tarkemmat haastekuvaukset ja hakuohjeet täältä >>

Siirry hakulomakeelle täältä >> 

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupunki yhteistyössä 6Aika-kärkihankkeiden kanssa. Hankkeita rahoittavat Tampereen kaupunki ja Euroopan aluekehitysrahasto. Kipinä on osa älykkäämmän kaupungin rakentamista, jota Tampereen kaupunki edistää Smart Tampere -ohjelmallaan (lue lisää www.growsmarttogether.fi).


Lisätietoja
Projektisuunnittelija
Outi Nokkonen
040 639 7500
Outi.Nokkonen@tampere.fi