Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Piilaaksoon lähtevät pirkanmaalaiset startup- ja kasvuyritykset on valittu

Campwire, Cloudbounce, Deltabit ja 5moreminutes on valittu työskentelyjaksolle Piilaaksoon

Valinnoissa painotettiin erityisesti tuotteen tai palvelun markkinapotentiaalia ja oikea-aikaisuutta sekä henkilöiden verkostoitumiskyvykkyyttä.

Yritysten esittely ja tavoitteet työskentelyjaksolle

Campwire on Suomen johtava verkkovalmennusalusta sekä kouluttajille, asiantuntijoille että valmentajille. CloudBounce on verkossa toimiva algoritmipohjainen musiikin masterointiin erikoistunut palvelu. Deltabit valmistaa biometriseen tunnistukseen perustuvia avaimettomia tunnistusjärjestelmiä koteihin, yrityksiin ja terveydenhuoltoon. 5 More Minutes puolestaan on tuore pelialan startup, joka pyrkii parantamaan videopelien asemaa opetusvälineenä.

Valittuihin yrityksiin ja niiden tavoitteisiin voi tutustua verkossa Mustakarhun viiden minuutin haastatteluissa 17.10. alkaen: https://watch.liveclass.fi/studio/4a9ecad2-675d-4e68-b815-e4db804ae5b0/view.

Hausta

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy ja Avoin Tampere -ohjelma järjestivät haun pirkanmaalaisille kasvu- ja startup-yrityksille kuukauden tutustumisjaksolle Piilaaksoon. Jaksolle valittiin neljä potentiaalista kasvu- tai startup-yritystä, joille kustannetaan Avoin Tampere -ohjelman avulla kuukauden työskentelyaika Piilaaksossa (sisältäen alkusparrauksen, majoituksen sekä Piilaakson suomalaisyhteisön verkostoitumistuen). Valittavat yritykset vastaavat itse matkakuluistaan sekä muista työskentelyjakson aikana koituvista kustannuksista. Ajanjakso on 15.11.-15.12.2016.

Mustakarhu

Valitut yritykset pääsevät majoittumaan Mustakarhuun, joka on suomalaisten startup-yrittäjien talo Palo Altossa, aivan Piilaakson sydämessä. Suomalaisille startup-yrityksille suunnattu, voittoa tavoittelematon Mustakarhu tarjoaa majoitus- ja käynnistystoimintaa Piilaaksoon saapuville startupeille. Mustakarhu tarjoaa konkreettista tukea pohjoismaisen innovaatioyritystoiminnan viennin lisäämiseksi Piilaaksoon.

Mustakarhu tarjoaa valituille yrityksille: tilat (yhteistoimintatilat, majoituksen ja fasiliteetit), kiihdytystä (matkaan valmistautumista, ohjelmaa, sparrausta ja introja) ja verkostoja (Suomi-yhteisön, tapahtumia, tietoa ja kokemuksia).

Työskentelyjakson seuraaminen

Piilaakson kuulumisia halutaan seurata Tampereeltakin käsin mahdollisimman tiiviisti, ja työskentelyjaksolle lähetettäviltä henkilöiltä edellytetään valmiutta kirjoittaa kokemuksistaan blogiin, some-kanaviin sekä tulla kertomaan kokemuksistaan eri tilaisuuksiin.

Lisätietoja:
Jouni Myllymäki, Tredea Oy, p. 050 434 5820, jouni.myllymaki@tredea.fi
Tomi Terentjeff, Mustakarhu, p. 040 568 5117 (Suomi) / +1 201 5627243 (USA), tomi@sportconnect.com

Lue myös: https://yritystampere.fi/ajankohtaista/tamperelainen-startup-yritys-mahdollisuus-paasta-piilaaksoon

Teksti: Johanna Sahlgren/Tredea Oy