Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Palveluiden tuottaminen innovaatioseteliä käyttäville yrityksille innostaa Tampereen kaupunkiseudulla

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy järjesti 12.10. Tampereen Mediapoliksessa tilaisuuden potentiaalisille innovaatiosetelin palveluntuottajille. Paikalla oli jopa 80 yritysten, oppilaitosten ja tutkimuslaitosten edustajaa.

Tampereen kaupunkiseutu ottaa ensimmäisenä Suomessa käyttöön digitaalisen innovaatiosetelijärjestelmän. Järjestelmä kehitetään osaksi hyvinvointipalvelujen Palveluseteli- ja ostopalvelu -järjestelmää (PSOP). Keskiviikkona 12.10.2016 Mediapoliksessa järjestetyssä tilaisuudessa esiteltiin innovaatiosetelin pääperiaatteita palveluntuottajan näkökulmasta.

Järjestelmä aukeaa viikolla 45 (7.-11.11.) osoitteessa http://parastapalvelua.fi/yritys. Järjestelmään kirjaudutaan yrityksen Katso-palvelun pääkäyttäjätunnuksilla. Palveluntuottajilta edellytetään Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -jäsenyyttä ja liiketoiminnan perusasioiden kunnossa olemista. Palveluntuottajat täyttävät järjestelmässä tuotekortin tarjoamastaan palvelusta. Järjestelmän hallinnoijan hyväksymät palvelut näkyvät järjestelmän palvelukatalogissa palvelua etsiville yrityksille, jotka valitsevat sieltä itselleen parhaiten soveltuvan palvelun. Kun palvelu on suoritettu, palveluntarjoaja kuittaa järjestelmässä sen tehdyksi ja kommentoi lyhyesti. Käyttäjäyritys antaa järjestelmässä arvosanan ja halutessaan sanallista palautetta saamastaan palvelusta. Kun palaute on annettu, järjestelmä tilittää setelin arvon suoraan palveluntuottajalle.

Lataa tilaisuuden materiaalit

Tilaisuuden ohjelma (pdf)

Innovaatiosetelipilotti Tampereen kaupunkiseudulla: Niina Immonen (pdf)

Palveluntuottajaan sovellettavat ehdot: Jan Ljungman (pdf)

Innovaatiosetelijärjestelmä: Jari Ikonen (pdf)

Usein kysytyt kysymykset ja vastauksineen

Innovaatioseteliin liittyvät usein kysytyt kysymykset vastauksineen löydät osoitteesta https://yritystampere.fi/innovaatioseteli/usein-kysytyt-kysymykset-faq

Kuvia tilaisuudesta

Innovaatioseteli on merkittävä uusi avaus Tampereen kaupunkiseudulla
Tilaisuuden avasi Tampereen kaupungin elinvoimajohtaja Teppo Rantanen. Rantanen korosti, että hankkeet kuten innovaatioseteli ja Tampere3 ovat Tampereelle tärkeitä uusia avauksia.
Niina Immonen Tredea Oy
Tampereen kaupunkiseutu on ennakkoluuloton innovaatiotoiminnan kehittäjä.
Tampereen kaupunkiseutu on ennakkoluuloton edelläkävijä innovaatiotoiminnan kehittäjänä. Potentiaalia uusiin avauksiin löytyy!
Innovaatioseteli palveluntuottajan näkökulmasta
KPMG:n legal coucel Jan Ljungman esitteli innovaatioseteliä palveluntuottajan näkökulmasta.
Innovaatiosetelin palveluntuottajaan sovellettavat vaatimukset ja lakisääteiset velvoitteet
Innovaatiosetelin palveluntuottajaan sovellettavat vaatimukset ja lakisääteiset velvoitteet
Innovaatiosetelijärjestelmään kirjautuminen
Innovaatiosetelijärjestelmään kirjautuminen tapahtuu osoitteessa http://parastapalvelu.fi/yritys
Tampereen kaupunkiseudun sähköinen innovaatiosetelijärjestelmä on Suomessa ensimmäinen laatuaan
Tredea Oy:n Jari Ikonen vastaa Tampereen kaupunkiseudun digitaalisen innovaatiosetelijärjestelmän kehittämisestä. Ensimmäinen tuotantoversio aukeaa käyttäjäyrityksille viikolla 45.

Lue lisää innovaatiosetelistä tältä sivustolta, osoitteesta https://yritystampere.fi/innovaatioseteli/innovaatioseteli