Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Mindtrek & Smart City Event 17.-19.10.2016

Mindtrek on kansainvälinen, vuosittain järjestettävä teknologiakonferenssi. Mindtrekin aiheina ovat tänä vuonna muun muassa avoin lähdekoodi, avoin data, älykäs kaupunki, robotiikka, terveys, Internet of Things sekä immersio.

Tänä vuonna Mindtrekin yhteydessä järjestetään Smart City Event, joka on Suomen suurin smart city -tapahtuma tänä vuonna. Sen aiheina ovat älykäs kaupunki, tulevaisuuden terveydenhuolto, digitalisaatio, esineiden internet, avoin data, avoimet innovaatioalustat, co-creation ja avoin osallisuus.

Smart City Eventin avaa Tampereen kaupungin pormestari Anna-Kaisa Ikonen ja tapahtuman pääpuhujana on kyborgi taiteilija Neil Harbisson. Muita puhujia ovat mm. ympäristö- ja ilmastostrategi  Boyd Cohen, MEP Sirpa Pietikäinen, tietoturva-asiantuntija Petteri Järvinen. Katso koko ohjelma täältä.

Tapahtumat järjestetään Tampere-talossa. Tampere-talossa järjestetään samaan aikaan myös Eurocities-kokous, jossa kokoontuu 150 edustajaa eri puolilta Eurooppaa kahteen forumiin: Knowledge Society & Mobility Forums.

Lisätietoja: www.mindtrek.org/2016
www.mindtrek.org/2016/smartcity