Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Kipinä 2017 - innovaatioita palveluiden digitalisointiin 15.2.2017

Kipinä 2017 – innovaatioita palveluiden digitalisointiin 15.2.2017

Tampereen kaupungin visiona on, että vuonna 2025 Tampereella kaikki käyttävät ensisijaisesti digitaalisia palveluita. Kaupungin tavoitteena on uudistaa kaupunkia ja palveluita asiakaslähtöisesti ja tuloksellisesti. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää laaja-alaista yhteistyötä yritysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Vuoropuhelun herättämiseksi Tampereen kaupunki järjestää Kipinä 2017 -tilaisuuden Tampereen kaupungin valtuustosalissa.

Kipinä 2017 -tilaisuudessa kuullaan Pauli Aalto-Setälää muutosjohtamisesta sekä esittelyt Tampereen kaupungin digiohjelmasta ja Smart Tampere -ohjelmasta.

Tilaisuus huipentuu yritysten pitchauksiin eli nopeisiin esityksiin digiratkaisuistaan kolmeen kaupungin asettamaan haasteteemaan liittyen: kaupunkisuunnittelun prosessin vuorovaikutteisuus, sensoriverkolla älykkäitä palveluita ja infrastruktuuria sekä energiatehokas kaupunginosa. Myös keskustelulle ja verkostoitumiselle on varattu aikaa, sillä ne voivat olla kipinä jollekin uudelle.

Katso ohjelma ja pitchaajat täältä: www.tampere.fi/kipina.

Ilmoittaudu e-lomakkeella viimeistään tortaina 9.2.2017: https://palvelut2.tampere.fi/e3/lomakkeet/13202/lomake.html

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupunki yhteistyössä 6Aika-kärkihankkeiden kanssa. Hankkeita rahoittavat Tampereen kaupunki ja Euroopan aluekehitysrahasto.