Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 10.05.2018

Kasvu Open 2018, Pirkanmaan Kasvupolku® starttaa!

Kasvuyritys, haku Pirkanmaan kasvupolulle on auki!

Haku maksuttomaan sparraukseen on parhaillaan käynnissä ja avoinna 2.4.2018 saakka. Kasvupolun tuomaristo valitsee hakemusten perusteella 15 yritystä mukaan Pirkanmaan Kasvupolun asiantuntijoiden sparraukseen. Valituille yrityksille järjestetään sparrausta 26.4.2018 ja 22.5.2018 Tampereella. Kahden kehittämispäivän aikana kukin yritys tapaa yhteensä 10 eri asiantuntija ja kukin asiantuntija sparraa kahdenkeskisessä tapaamisessa yrittäjää 45 minuutin ajan. Kasvupolulle valitut yritykset pääsevät myös pitchaamaan elokuussa järjestettävään sijoittajatilaisuuteen.

Pirkanmaan Kasvupolku®-sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki kasvunälkäiset alueen yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Mukaan odotetaan erityisesti yrityksiä, jotka voivat hyödyntää, hyödyntävät jo tai tuottavat lisätyn- ja virtuaalitodellisuuden (AR/VR) ratkaisuja kasvun tekemiseksi.

Kasvupolku®-sparrauksesta järjestetään maksuton infotilaisuus 21.3. Lisätiedot tilaisuudesta löydät täältä.

Pirkanmaan kasvuyrityksiä on tukemassa Business Tampere, TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, Markkinointiakatemia, Azets ja ELY-keskuksen Piiru-hanke.

Kasvupolun tarkempi ohjelma: https://www.kasvuopen.fi/kasvupolut/pirkanmaan-kasvupolku-2018
Esite Pirkanmaan Kasvupolusta®: Pirkanmaan Kasvupolkuesite_2018.pdf

Hae mukaan nettisivuillamme 2.4. mennessä: https://www.kasvuopen.fi/hae