Yritys Tampere

Ajankohtaista Päivitetty: 13.06.2018

Kansainvälistymisen ratkaisut Tampereen seudun yrityksille - Haku käynnissä

Oletko Tampereen seudulla toimiva pk-yritys, jolla on halu kansainvälistyä tai kansainväliseen liiketoimintaan liittyvä ajankohtainen haaste? Onko yritykselläsi kysymys, jonka ratkaisemiseen tarvitsette sparrausta ja/tai ulkopuolisen asiantuntijan näkökulmaa? Onko yritykselläsi tarve päivittää tietoja joko kansainvälisen tai muun osaamisen alueelta? Tuo haasteesi kansainvälisten osaajien ratkaistavaksi!

Toivomme hakemuksia Tampereen seudun pk-yrityksiltä, joilla on joko kansainvälistymiseen tai kansainväliseen toimintaan liittyvä kysymys, pulma tai haaste. Vastausten pohjalta saamme aiheet kansainvälistymiseen liittyvään webinaarisarjaamme, jossa keskustelemme kansainvälistymisestä ja ratkomme aiheeseen liittyviä ajankohtaisia pulmia.

Esimerkkeinä aiheista voi olla:

• uuden markkina-alueen selvitys

• tuotekehitys kohdealueelle sopivaksi

• kohdemarkkinan kilpailutilanne

• kansainvälisen markkinoinnin aloittaminen uudella kohdealueella

• kannattaako vientitoimintaa ylipäätään aloittaa?

• muu haaste, mikä?

Hyödyt yrityksille:

- Ratkaisuja kansainvälistymisen haasteisiin!

- Ilmainen osallistuville yrityksille!

- Tukea ja uutta näkökulmaa kansainvälistymisen suunnitteluun!

- Kulttuurituntemusta valitsemaltasi markkina-alueelta!

Webinaareihin valittujen yritysten kansainvälistymishaasteita ratkomaan valitaan osaajat, joilla on sopivaa toimiala- ja/tai kohdemarkkinatuntemusta. Ratkaisut haasteisiin lähetetään yhdessä yritysten ja kansainvälisten osaajien toimesta webinaarilähetyksinä syksyn 2018 ja kevään 2019 aikana. Ensimmäinen lähetys on alkusyksyllä 2018.

Ilmoita haasteesi meille 29.6.2018 mennessä TÄÄLLÄ, ilmoitamme ensimmäiseen webinaariin mukaan päässeelle yritykselle heti heinäkuun alussa.

Lisätietoja:

Mervi Alho

Asiakkuusvastaava
Business Tampere
p. 040 665 3221
mervi.alho@businesstampere.com